Shutters voor buiten

Grote variatie aan producten

Afwerking op maat

Elke stijl mogelijk

Shutters voor buiten kopen doet u het liefst bij een zaak waar u rekent op maatwerk. ShuttersTime uit Heist-op-den-Berg, vlak bij Mechelen, is de specialist waarop u vertrouwt. Met een divers aanbod aan mogelijkheden en een team van ervaren en enthousiaste medewerkers weten we onze klanten telkens tevreden te maken. Zo informeren we u uitvoerig over de kenmerken van elk type shutters en kiezen we de geschikte lamellen met u uit. Kom daarom uw shutters voor buiten bij ons kopen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Shutters voor buiten kopen met een gerust hart

Bij het kopen van shutters voor buiten is het van belang om aandacht te besteden aan de kwaliteit van het materiaal. Aangezien deze lamellen buiten hangen, moeten ze bestand zijn tegen alle mogelijke weersomstandigheden en stevig bevestigd zijn vlak bij het raam. Tegelijkertijd wilt u hierdoor niet inleveren op esthetisch vlak. Daarom dat wij verschillende materialen en uitvoeringen ter beschikking stellen bij shutters voor buiten. Denk hierbij aan het altijd betrouwbare aluminium of de eerder rustieke en sfeervolle kwaliteiten van hout. De keuze is volledig aan u. Weet u al welke shutters of jaloezieën u voor buiten gaat kopen? 

Plaats uw bestelling bij onze medewerkers

Als u nieuwe shutters voor buiten wilt kopen bij ons, dan maakt u het liefst zo snel mogelijk een afspraak. Zo kunnen we u alles uitleggen over de opties in ons aanbod en kijken naar een maatoplossing. Via onze galerij kunt u reeds inspiratie opdoen voor uw eigen lamellen. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 496 22 15 33, een e-mail te sturen naar info@shutterstime.be of het online contactformulier in te vullen.